16.1.2015 HGK 140 år

HGK är Finlands äldsta gymnastikklubb, grundad 1875, vilket betyder att vi i år firar 140-års jubileum. Ett av jubileumsårets höjdpunkter kommer att vara jubileumsuppvisningen den 25.4. kl. 14.00 i Idrottshuset, Helsingegatan 25. Klubben önskar att klubbens alla juniorgymnaster deltar i uppvisningen! Grupperna kommer under vårterminen att träna jubileumsprogrammen under sina normala träningspass med sina egna tränare. Vi kommer dock också att ordna fyra gemensamma träningstillfällen för alla gymnaster som vi önskar att alla deltar i. De extra träningstillfällena kommer att vara en onsdag, en torsdag och två lördagar under vårterminen. Det skulle vara mycket viktigt att alla deltar på de gemensamma träningstillfällena. Datum för dessa tillfällen meddelas senare. Boka redan nu in den 25 april i er kalender! Vi hoppas alla gymnastikvänner, föräldrar och släktingar kommer som publik på HGK:s 140-års jubileumsuppvisning i Idrottshuset!

Gloriahallen på 1960-talet
Gloriahallen på 1960-talet

Gloriahallen idag
Gloriahallen idagKontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.