FSGM 28-29.3.2015

HGK gymnaster gjorde fint ifrån sig på förbundsmästerskapen i Mariehamn. På lördagens tävling vann HGK:s flickor  B-klassens lagtävlingen med laget Julia Heikkilä, Sandra Moilanen, Milena Hyvärinen, Ellen von Renteln, Mirjam Wadenström och Maria Witzum.  I den individuella tävlingen  placerade sig Julia Heikkilä på en andra plats  och klassen 1b pojkar vanns av HGK:s Noel Nousiainen och Axel Ehrström kom på en andra plats.

FSG_Mariehamn15_1

På söndagen tävlade de äldre gymnasterna. Matilda Forss placerade sig fint på andra plats i F klassen. Pojkarnas tävling i klass 2 vann Nelson Nordman  och Felix Keil placerade sig på en tredje plats.  Alec Mellin placerade sig på en tredje plats i klass 3 och  Göran Pulkkis vann senior klassen.

Resultaten från veckoslutets tävlingar hittar ni via denna länk..
FSG_Mariehamn15_2

I främre raden Nelson Nordman, i bakre raden, Robin Lapveteläinen, Göran Pulkkis, Felix Keil, Lina Lundmark och Charlotte Alhlom.

FSG_Mariehamn15_3

Matilda Forss på prispallen.
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.