28.8.2015 Nya & gamla gymnaster

För tillfället tar vi inte in nya gymnaster i våra gamla hobby- eller tävlingsgrupper, gymnasterna kan heller inte byta grupper för tillfället. Nu efter sommaren då terminen inletts har det skett mycket förändringar i grupperna. I slutet av september kan vi troligen igen ta in nya gymnaster och göra ändringar i grupperna då våra gruppsammansättningar är uppdaterade. Vi hoppas alla följer dessa riktlinjer. Gamla gymnaster kan skicka sitt önskemål gällande grupp till juniorer@hgk.fi om gruppen man är insatt i inte passar en. Nya gymnaster kan anmäla intresse via denna länk..Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.