Höstlov v. 42

Skolornas höstlov infaller v.42, de flesta skolorna torde ha ledigt torsdag och fredag eller onsdag till fredag. Grupperna håller träning normalt, förutsatt att det finns deltagare. Är det en eller två som kan delta inhiberas träningen, alternativt slås grupper ihop om det tids-, ålder- och nivåmässigt är möjligt. Meddela gärna tränaren i god tid om ni inte tänkt delta, så är planeringen och informationsspridningen enklare.Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.