Terminsavslutningar

Terminen håller på att lida mot sitt slut. Vi avslutar juniorernas hösttermin med Julgymnastik för de yngsta måndagen den 7 december kl. 17.30 och 18.30 enligt den indelning som finns på de gröna infolappar som delats ut. Övriga grupper avslutar sin termin torsdagen den 10 december med Juluppvisning kl. 18, gymnasterna skall vara på plats kl. 17.30. Efter Julgymnastik respektive Juluppvisning avslutas terminen för hobbygrupperna, tävlingsgrupperna tränar också under julpausen enligt tränarens anvisningar. Vårterminen inleds sedan måndagen den 11 januari. Vi tar inte emot separata anmälningar till vårens grupper utan vi utgår i från att man fortsätter om vårdnadshavaren inte meddelar att barnet slutar.

 

Julgubbe
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.