Finska mästerskapen i redskapsgymnastik 8-10.4.2016

Finska mästerskapen i redskapsgymnastik avgjordes för juniorer och seniorer under förra veckoslutet i Tammerfors. HGK:s Matilda Forss detog i juniorernas fyrkamp för första gången och placerade sig på en fin 11:e plats med poängen 43.700. I flickornas fyrkamp för juniorer  deltog hela 30 gymnaster. Finsk mästare i fyrkamp i juniorklassen för flickor är EsTT:s Enni Kettunen. Pojkarnas finska mästare är Tarmo Kanerva från TaSi, damernas mästare Maja Leinonen STVK och i herrarnas 6-kamp gick segern till Heikki Niva från EsTT. Matilda var den enda deltagaren från klubben som deltog i tävlingarna. Resultaten från veckoslutets tävlingar hittar ni här..

Matildas hopp från tävlingarna kan ni se här..

 
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.