Vårterminens avslutning

Terminens avslutande

Vårterminen avslutas måndagen den 23 maj i Gloriahallen för nybörjarna och de yngsta gymnasterna, som i regel har max en timmes träning/vecka.

För övriga grupper avslutas terminen onsdagen den 25 maj på klubbens sportstuga Movitz-stugan i Noux.

Den egentliga terminen avslutas alltså i och med dessa två avslutningar. Tävlingsgrupperna kan fortsätta träna, enligt tränarens anvisningar.

Talangjakten måndagen den 30.5 kl. 17.30-19

Talangjakten är ett gymnastiktillfälle för dem som önskar träna mer än en gång i veckan på hösten och som eventuellt vill tävla i framtiden. Tillfället är till för i första hand flickor födda 2007-2010 och pojkar födda 2006-2009 med tanke på vighet, styrka och koordination. Om barnet är äldre än den egentliga målgruppen men är intresserad av tävlingsgymnastik så är han/hon också välkommen på talangjakten. Vi tar emot nya gymnaster till redan befintliga tävlingsgrupper om det finns plats.
Vänligen kontakta verksamhetsledaren på juniorer@hgk.fi  för mera information och för att anmäla barnet.

Sommarläger den 6-10 juni kl. 10-15

Än finns det några lediga platser på klubbens hobbyläger/dagläger den 6-10 juni kl. 10-15. Lägret är till för flickor och pojkar födda 2003-2008.
Anmälningar senast den 31 maj per e-post på juniorer@hgk.fi! Vid anmälning skriv ”hobbyläger” som ämne och meddela barnets namn, födelseår, grupp samt målsmans telefonnummer. Lägrets pris vid anmälan i maj är 125 euro. Bekräftelse på att anmälan mottagits och att det finns plats skickas som svar.

Höstterminen 2016

Höstterminen börjar tidigast måndagen den 15 augusti. De nybörjare som fått plats inleder terminen med jumpajippo den 29.8 kl.18.00. Speciellt de yngsta nybörjarna från årets nybörjargrupper kan fortsätta i nybörjargruppen ett år till. Gruppindelningarna sätts ut på hemsidan www.hgk.fi före midsommaren. Observera att vi till varje höst gör behövliga omorganiseringar av grupperna, för att grupperna skall vara så jämna som möjligt med tanke på ålder och nivå. Det innebär även att träningsdagar och –tider kan ändra. Vi räknar med att gymnasten fortsätter i klubben och placerar honom/henne i lämplig grupp, om vi inte fått meddelande om att han/hon slutar. Så meddela gärna om ert barn inte fortsätter hösten 2016 på juniorer@hgk.fi.

Info om nya gymnasters anmälning sätts ut på hemsidan i slutet av maj.
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.