Info för december och januari

  • FSGM, d.v.s. Finlands Svenska Gymnastikförbunds mästerskapstävlingar avgörs i Vasa 3-4.12. HGK åker upp med en ivrig trupp gymnaster! Lycka till i tävlingarna!
  • På självständighetsdagen, tisdagen den 6 december, är det inga träningar. Tävlingsgymnasterna kan dock ha träningar, om den egna tränaren så meddelar.
  • Höstterminen avslutas i år vecka 50. Klubben växer sig allt större, vilket ställer nya krav på verksamheten, då alla inte ryms in på samma avslutning. I år har vi tre kvällsavslutningar i Gloriahallen; måndagen den 12 december, tisdagen den 13 december och tävlingsgruppernas HGK-M torsdagen den 15 december. Dessutom avslutar eftermiddagsgrupperna sin termin under sina normala träningspass och de sex grupperna i Sportkvarnen har sin avslutning torsdagen den 15 december. 
    Tränarna delar ut info åt sina egna grupper så alla vet vilken avslutning man skall delta i! Den egna tränaren nås på fornamn.efternamn(a)hgk.fi.
  • Tävlingsgrupperna kan träna också under julpausen. Gruppens tränare meddelar om eventuella träningstider.
  • Vårterminen inleds fr.o.m. måndagen den 9 januari. Grupperna fortsätter på samma sätt som under hösten om inget annat meddelas. Vi utgår också ifrån att barnen fortsätter. Om de inte gör det, vänligen meddela tränaren på fornamn.efternamn(a)hgk.fi eller verksamhetsledaren på juniorer(a)hgk.fi om det.Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.