Öppen träning i TeamGym lördag 8.4.2017

Intresserad av TeamGym?

Vad är TeamGym?

HGK ordnar en öppen träning i TeamGym lördagen den 8 april kl. 13.30-14.45 i Gloriahallen för pojkar och flickor i åldern 6 år och äldre.

Inom HGK:s junioravdelning har vi grenarna redskapsgymnastik och TeamGym. Redskapsgymnastik är en individuell gren. TeamGym, eller TG som den kallas, är en laggren. I TeamGym tävlar laget i tre grenar; med ett friprogram, voltserier på voltbana och volter på trampett.

För tillfället har HGK tre TG-lag; TG-start för ca 10-åriga flickor, TG-3 för ca 13-17-åriga flickor samt TG-elit som vann FM-guld för damer ifjol. HGK:s damlag har i över 10 år varit ett av de främsta lagen inom grenen i Finland. Gymnasterna och tränarna har även representerat Finland i internationella mästerskap.

Till höstterminen kommer vi att bilda nya lag, preliminärt åtminstone ett lag för ca 6-9-åriga flickor och ett pojklag i ungefär samma ålder. Om det finns intresse för flera lag och i andra åldrar så bildar vi ytterligare lag i mån av möjlighet. De nya grupperna i TG kommer att träna 2 ggr i veckan.

Den öppna träningen binder inte deltagarna på något sätt. Klubben kan inte heller i det här skedet garantera plats i ett TG-lag till hösten för alla. Klubbens målsättning är att bilda flera lag för både pojkar och flickor under de kommande åren.

För att vi skall ha rätt mängd tränare på plats bör man anmäla sig på förhand. Anmälningar senast onsdagen den 5 april 2017 med i första hand talongen som finns i länken nedan eller i andra hand per e-post på juniorer@hgk.fi. Om man efter den öppna träningen tycker att det kunde vara roligt att på hösten träna i en TG-grupp (2 ggr i veckan) får man lämna sina uppgifter så vi bättre kan planera grupperna till hösten.

Vid frågor vänligen kontakta verksamhetsledare Micaela Holmberg på juniorer@hgk.fi / 050 362 4163.

Anmälningsblankett öppen träning i TeamGym
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.