Tävlingshelg för TeamGym lagen och redskapsflickorna 22-23.4

Den 22-23.4 tävlade alla HGKs TeamGym lag i Tammerfors på TG cup 2 tävlingen.
På lördag morgon inledde damlaget sin tävlingssäsong med en lyckad första tävling som resulterade i en andra plats. ????Tampereen Voimistelijat tog guld och Joka bronsmedaljen. Tävlingens höjdpunkt var lagets nya friprogram som resulterade i tävlingens bästa friprogramspoäng!
TG klass 3 laget tävlade med sex gymnaster i laget, vilket innebar att varje gymnast deltog på alla tävlingsvarv. Resultatet blev en fin tionde plats.
Det var även ett spännande veckoslut för startlagets gymnaster. Tävlingen var lagets allra första. Flickorna klarade det fint och även startlaget landade på en tionde plats. ????????‍♂️

I Helsingfors tävlade redskapsflickorna på STVKs tävling i Kvarnbäcken. På lördagen tävlade Matilda i MJ5 klassen på hopp, barr och parterr och hade en lyckad tävling ????????
På söndagen deltog 13 sv HGKs redskapsflickor i klass C&D. Vi fick se fina serier på säsongens sista tävling för flickorna i de obligatoriska klasserna. Matilda tävlar ännu i vår på FM och FinGym tävlingen under Maj månad!☀️
Lite bilder från helgens tävlingar
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.