Junioravslutning för tävlingsgymnasterna tisdag 16.5 i Gloriahallen

Hej alla gymnaster och föräldrar!

Vårterminen håller på att lida mot sitt slut, så här kommer litet information om slutet av våren och om höstterminens början.

Våravslutningen för klubbens tävlingsgymnaster hålls i Gloriahallen tisdagen den 16.5. som tre separata pass på 45 minuter/pass.

Pass 1 kl. 16.30 – 17.15 Pass 2 kl. 17.30 – 18.15 Pass 3 kl. 18.30 – 19.15
Minitalang, flickor och pojkar TG 3 Brons, Silver och Guld
Pretävlare, pojkar TG – Start Diamant
Talang, flickor    

Avslutningen genomförs som ett gymnastikpass som även en förälder/barn får delta i. Gymnastikkläder och gott humör är det enda som behövs! (OBS! Föräldrarna är ej olycksfallsförsäkrade.) Efter gymnastik i salen bjuder klubben på saft & glass på Gropen i 6:e våningen åt gymnasterna.

Anmälningar åt den egna tränaren senast fredag den 12.5.2017.

Tävlingsgymnasterna får information om eventuell förlängd termin och sommarträning av den egna tränaren. Tävlingsgruppernas termin fortsätter även efter avslutningen. Senast 4.6. avslutas vårterminen, men gruppens tränare meddelar hur länge gruppen tränar innan sommarpausen inleds.

De gymnaster som tränar under sommarterminen 5.6.-31.7. faktureras för sommarträningen på basen av gruppens sommarträningsplan. Sommaravgiften baseras på en normal termin är ca 4 månader, d.v.s. tränar man en månad mellan 5.6. och 31.7. betalar man ¼ avgift för träningen t.ex. 3 ggr/vecka. Inträdet till stadens hallar, om träningen sker där, betalar gymnasterna själva.

Höstterminen börjar tidigast 31.7. för tävlingsgrupperna, 14.8. för övriga grupper och nybörjarna inleder i september. Höstens grupper sätts ut på hemsidan www.hgk.fi senast före midsommar. Observera att vi till varje höst göra behövliga omorganiseringar av grupperna, för att grupperna skall vara så jämna som möjligt med tanke på ålder och nivå. Det innebär även att träningsdagar och -tider kan ändra. Vi räknar med att gymnasten fortsätter i klubben och placerar honom/henne i lämplig grupp, om vi inte fått meddelande om att han/hon slutar. Så meddela gärna om ert barn inte fortsätter hösten 2017 på juniorer@hgk.fi.

Info om gymnasters anmälning sätts ut på hemsidan i maj. Innan vi tar emot anmälningar bör vi veta vilka tider de olika grupperna kommer att ha sina gymnastikpass.

Trevlig fortsättning på våren & med hopp om att vi ses igen på hösten! Vid frågor, kontakta den egna tränaren eller verksamhetsledare Michaela Holmberg på juniorer@hgk.fi  / 050 3624163
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.