Junioravslutning på Movitz 17.5.2017

Hej alla gymnaster och föräldrar!

Vårterminen håller på att lida mot sitt slut, så här kommer lite information om slutet av våren och om sommaren, samt höstterminens början.

Följande grupper har möjlighet att åka till klubbens fritidsstuga Movitz-stugan i Noux onsdagen den 17 maj: Jättekast (Jussi, lö), Volt (Peik, ti), Dubbelvolt (Peik, ti), Tsumppi (Tony, ons), Tävlarna (Wille), Hobby 3 (Eva, må), Hobby 4 (Jessica, må), Piruett (Milla, ons), Spagat (Jessica, må&fre), Hobbytonår (Jessica, må&fre), Kringslag (Janina, må&to), Rondat (Janina, må&to), Hobbytävling 1(Linnéa, ti&to), Hobbytävling 2 (Linnéa, ti&to), Flicki (Milla, må&to)

Våravslutningen på Movitz-stugan i Noux går av stapeln onsdagen den 17 maj. Vi åker från Paavo Nurmis staty vid Olympiastadion med två hyrda bussar kl. 17.00 och är tillbaka på samma ställe kl. 20.30. Klädsel skall vara enligt väder och vind, skorna skall man kunna springa i, och oberoende av väder är vi mestadels ute. På programmet står traditionsenligt av tränarna ledda lekar samt pizza & saft och glass. Anmälan om deltagande sker denna gång genom att fylla i formuläret nedan. Det finns begränsat antal platser och platserna fylls i den ordning man anmäler sig. Anmälan är bindande! I samband med anmälan, meddela om eventuella allergier med
tanke på servering av pizza, saft och glass.

Den egentliga terminen slutar i och med våravslutningen den 17.5. Tävlingsgymnasterna får information om eventuell förlängd termin och sommarträning av den egna tränaren.

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.