Höstterminen har kört i gång!

Höstterminen har kört i gång vilket betyder att klubben fortsättningsvis erbjuder 12 gymnastikpass i veckan. Elva av passen är morgonpass, ett pass är kvällspass. Dessutom har HGK-M i golf med rekordmånga (17 deltagare) avgjorts, kräftisen har gått av stapeln med 57 deltagare och cykelfärden samlade åtta ivriga cyklister den sista lördagen i september. Under höstterminen finns det förutom gymnastik även höstmötet den 7 november samt HGK-M och stuguafton den 11 november på kommande, inte att förglömma Daggdroppens Lucia och Julgrisen fredagen den 15 december.

HGK-info september/2017 har utkommit måndagen den 25 september, dessutom skickas info om enstaka händelser per e-post ut med jämna mellanrum. HGK-infot skickas alltså per e-post, dessutom sätts papperskopior ut på Gropen och en handfull medlemmar har bett att HGK-infot skall skickas per post. Om du inte får HGK-info eller e-postmeddelanden utskickade av verksamhetsledaren beror det på att vi inte har din e-postadress. Meddela den gärna till kansliet på kansliet(a)hgk.fi! Om du vill få HGK-infot per post kan du kontakta verksamhetsledaren per e-post eller telefon 09/622 71450 / 050 362 4163. 
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.