HGK söker pojktränare på deltid från och med augusti

19.04.2018

 

Helsingfors Gymnastikklubb (HGK) söker en deltidsanställd tränare för pojkgymnaster från och med augusti (ca 10-15h/vecka)

 

Helsingfors Gymnastikklubb (HGK) är Finlands äldsta gymnastikförening, grundad 1875, en aktiv och modern förening, rik på traditioner. Klubben har en omfattande verksamhet på juniorsidan. Klubbens hemgymnastiksal är Gloriahallen som är belägen på Lilla Robertsgatan 12-14 B i Helsingfors. HGK:s juniorer, både pojkar och flickor från 4 år uppåt, tränar alla vardagskvällar samt veckoslut i Gloriahallen. Vi har även verksamhet i Helsingfors stads idrottsanläggningar. Juniorerna är ca 400 till antalet.

Vi söker Dig som är en meriterad och erfaren tränare inom redskapsgymnastik/artistisk gymnastik (AG), eller Dig som har annan långvarig bakgrund inom idrott och är villig att utveckla dig till redskapsgymnastiktränare. Du bör ha utbildning eller erfarenhet inom idrott, gärna med inriktning på redskapsgymnastik och vilja att arbeta med barn och ungdomar. Utöver detta krävs det god samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att träna tävlingsgymnaster (5-15år) i manlig redskapsgymnastik (nuvarande nivå stara till klass 2).  Vi önskar att du som gymnastiktränare även tar ansvar för kvaliteten på träningarna och utvecklingen av verksamheten samt ansvarar för helheten och grupperna på pojksidan inom junioravdelningen. Arbetstiderna är främst på kvällarna samt veckoslut, t.ex. 3–4 ggr/vecka, 3–4 h per gång.

Ansökningstiden går ut den 10.5.2018.

Arbetsplatsen tillträdes 6.8.2018.

Om du är intresserad, skicka din ansökan jämte löneanspråk till kansliet@hgk.fi eller Helsingfors Gymnastikklubb, Lilla Robertsgatan 12-14 B, 00120 Helsingfors.

Har du frågor, vänligen kontakta verksamhetsledaren Micaela Holmberg per mail kansliet@hgk.fi eller per telefon 050-3624163

 
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.