VÅRMÖTE 17.4 KL. 18.00

HGK:s stadgeenliga vårmöte hålls tisdagen den 17 april 2018 kl. 18.00 (observera klockslaget!) på Gropen. Under mötet behandlas de i stadgarnas 11 paragraf nämnda ärendena och dessutom informerar styrelsen om aktuella planer för fastigheten Pharmadomus. 

I samband med vårmötet ordnas en utställning av Pelle Björkmans unika samling av idrottsrelaterade medaljer. Pelle Björkman kommer att berätta om ett utvalt antal sällsyntheter. Efter presentationen blir det fri samvaro med servering av kvällsvickning med vin eller öl. Serveringen är kostnadsfri för medlemmarna.

Anmälningar senast 13.4 p.g.a. serveringen i första hand på anmälningslistan på anslagstavlan eller i andra hand per e-post på kansliet@hgk.fi. Märk meddelandet ”Vårmöte”. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna på vårmötet!
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.