Junioravslutning på Movitz-stugan 16.5.2018

Hej alla gymnaster och föräldrar!

Vårterminen håller på att lida mot sitt slut, så här kommer lite information om slutet av våren och om sommaren, samt höstterminens början.

Följande grupper har möjlighet att åka med till Movitz-stugan, det vill säja klubbens sportstuga i Noux onsdagen den 16 maj:

TG Mini TG Midi TG start
TG 3 TG eliten Diamantgruppen
Rubingruppen Guldgruppen Silvergruppen
Bronsgruppen Pojkar- Pretävlarna Pojkar- Tävlarna
Hobbytävling 1 Hobbytävling 2 Flicki
Spagat Dubbelvolt Tsumppi
Saxhopp Rondat Piruett

Våravslutningen på Movitz-stugan i Noux går i år av stapeln onsdagen den 16 maj. Vi åker från Paavo Nurmis staty vid Olympiastadion med två hyrda bussar kl. 17.00 och är tillbaka på samma plats kl. 20.30. Klädseln skall vara enligt väder och vind, skorna skall man kunna springa i, och oberoende av väder är vi mestadels ute. På programmet står traditionsenligt av tränarna ledda lekar samt pizza, saft och glass. Anmälan om deltagande sker denna gång genom att fylla i formuläret nedan. Det finns begränsat antal platser och platserna fylls i den ordning man anmäler sig. Anmälan är bindande! I samband med anmälan, meddela om eventuella allergier med tanke på servering av pizza, saft och glass.

Den egentliga terminen slutar i och med våravslutningen den 16.5. Tävlingsgymnasterna får information om eventuell förlängd termin och sommarträning av den egna tränaren.

 

Höstterminen börjar tidigast måndagen den 20 augusti. Tävlingsgrupperna kan dock inleda terminen tidigare.

Observera att vi till varje höst gör omstruktureringar av grupperna för att grupperna skall vara så jämna som möjligt med tanke på ålder och nivå. Det innebär att träningsdagar och –tider kan ändra. På grund av den nya GDPR- förordningen som även innebär skärpta krav för hantering av personuppgifter, kan vi inte längre lägga ut grupperna på hemsidan. Vi e-postar alltså istället uppgifterna om höstens grupper till gymnastens målsman före midsommaren. Vi räknar med att gymnasten fortsätter i klubben och placerar honom/henne i lämplig grupp, om vi inte fått meddelande om att han/hon slutar. Så meddela gärna om gymnasten inte fortsätter hösten 2018 på juniorer@hgk.fi

Info om anmälan av nya gymnaster till grupperna hösten 2018 kommer i början av maj, och länken till anmälningen läggs ut under vecka 20. Före det kan man inte anmäla gymnaster till höstens grupper, och gamla kölistor är inte heller längre i kraft!

Trevlig fortsättning på våren & med hopp om att vi ses igen på hösten! Vid frågor, kontakta den egna tränaren eller verksamhetsledare Micaela Holmberg, juniorer@hgk.fi / 050 362 4163.

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.