God Jul och Gott Nytt År!

Den ordinarie terminen avslutades med Daggdroppens Lucia och efterföljande gymnastikpass fredagen den 14 december. Samma kväll samlades 120 turnare och juniorledare på Julgrisen. Därefter har det varit Julgymnastik och Julvandring på programmet, men nu är det dags att varva ner och ta en kort julpaus. 
 
Vårterminen inleds onsdagen den 2 januari med Onsdagsdroppen kl. 7.00. Vårens gymnastikutbud följer höstens schema, men glädjande nog införs även Pilates på programmet! Torsdagar kl. 8-9 leder Hedvig Lundsten klubbens pilatespass, start torsdagen den 3 januari. Vänligen anmäl på förhand intresse om att delta i pilatesen på kansliet(a)hgk.fi. Bekväma kläder, långärmat och långa byxor rekommenderas, samt genomförs passen i strumpfötter. 
 
Alla turnare önskas en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!!Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.