SOMMARDAGLÄGER I GYMNASTIK 2019 vecka 23, 24 och 25

HGK ordnar tre sommarläger i gymnastik i juni. Lägren är uppdelade på basen av nivå, ålder och gren.

På basen av nivå och ålder kan lägren se litet olika ut för grupperna. Förutom träning på de olika gymnastikredskapen kan vi även prova på andra grenar inom- och utomhus samt om krafterna tryter ha litet lugnare aktivitet efter lunchen på eftermiddagens pass.

Vecka 23
Lägret är riktat till klubbens alla hobbygymnaster, både flickor och pojkar födda 2006–2012. Även barn som inte varit med i klubbens verksamhet tidigare är välkomna. Lägret hålls i Gloriahallen den 3–7 juni 2019. Lägret är från måndag till fredag kl. 10-15. Det finns möjlighet att komma redan kl. 9 till HGK:s 6:e våning (Gropen) och läsa en bok eller pyssla. Vi har tränare på plats som övervakar.

Vecka 24

Anmälning till kölista via formuläret nedan
Lägret är riktat till klubbens hobbytävlingsgrupper, pretävlingsgrupper samt TeamGym-lag. Lägret gäller följande grupper: Hobbytävling 1, Hobbytävling 2, Flicki, Kringslag, Brons, Safir, Smaragd samt Halvvolt och klubbens alla lag i TeamGym. Lägret hålls i Gloriahallen den 10–14 juni 2019. Lägret är från måndag till fredag kl. 10-15. Det finns möjlighet att komma redan kl. 9 till HGK:s 6:e våning (Gropen) och läsa en bok eller pyssla. Vi har tränare på plats som övervakar.

Vecka 25
Lägret är riktat till klubbens redskapstävlingsgrupper. Gäller följande grupper: Silver, Guld, Rubin, Diamant, Volt & Dubbelvolt. Lägret hålls i Gloriahallen den 16–20 juni 2019. Lägret är från söndag till torsdag. På söndagen håller vi ett träningspass på eftermiddagen, måndag-onsdag kl. 10-16 och torsdag från kl. 10 fram till lunch.

Tack vare understöd av Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne är

lägrets pris 75€ då man anmäler sig senast den 30.4.2019
och

100€ vid anmälning mellan tiden 1.5 och 31.5.2019.

Vid annullering av deltagande mellan tiden 1.5–15.5 uppbärs 30% av lägeravgiften, 16.5-31.5.2019 uppbärs 50% av lägeravgiften. Efter det betalar man fullt pris om man inte har läkarintyg.

Dagarna kommer att se ut på det sättet att vi först har ett gymnastikpass, sedan håller vi en paus då vi äter medhavd matsäck och tar det lugnt. Efter pausen har vi ett gymnastik-/idrottspass till. I lägerpriset ingår träningen, men inte lunchen, så alla bör ta med sig egen lunch. Det finns kylskåp och mikrovågsugn.
Alla deltagare är olycksfallsförsäkrade. Med på lägren ryms ca 35 barn/läger. Dock bör vi se till att det blir lämpliga grupper enligt nivå & ålder eftersom målgruppens erfarenhet av gymnastik är varierande. Då lägerplatserna blivit fyllda kan man anmäla sig via samma formulär till en kölista. Från kölistan plockar vi sedan gymnaster på basen av hur det finns plats i de olika grupperna. Vår målsättning är att alla skall ha ett trevligt och givande läger och att träningen är anpassad efter nivå och ålder.

Vi påpekar ännu att gymnastikpassen leds av klubbens tränare, d.v.s. lägret går inte ut på att barnen har fritid i salen!

Anmälningar mottages senast den 31.5 (dock begränsat antal med platser!) via formulären som ni hittar längst ner på denna sida.
Bekräftelse på att anmälan mottagits skickas automatiskt som svar och meddelande om att ert barn fått en plats skickas manuellt som svar inom ca 2 veckor efter att anmälningen mottagits.

Vid frågor vänligen kontakta chefstränare Cecilia Andler (cecilia.andler@hgk.fi)

http://www.hgk.fi/juniorer/aktuellt/sommarlager-2019/vecka-23-hobbylager/

http://www.hgk.fi/juniorer/aktuellt/sommarlager-2019/vecka-24-teamgym-lagen-hobbytavlingsgrupperna-pretavlingsgrupperna/

http://www.hgk.fi/juniorer/aktuellt/sommarlager-2019/vecka-25-redskap-tavlingslager/
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.