Junioravslutning på Movitz-stugan 15.5.2019

Hej alla gymnaster och föräldrar!

Vårterminen håller på att lida mot sitt slut, så här kommer lite information om slutet av våren och om sommaren, samt höstterminens början.

Följande grupper har möjlighet att åka med till Movitz-stugan, det vill säga klubbens sportstuga i Noux onsdagen den 15 maj:

TG 1 Safirgruppen Rubingruppen Halvvolt Hobbytävling 1
TG 2 Silvergruppen Bronsgruppen Volt Hobbytävling 2
TG 3 Guldgruppen Kringslag Dubbelvolt Piruett
TG Eliten Diamantgruppen Flicki Tsumppi Rondat

 

Våravslutningen på Movitz-stugan i Noux går i år av stapeln onsdagen den 15 maj. Vi åker från Paavo Nurmis staty vid Olympiastadion med två hyrda bussar kl. 17.00 och är tillbaka på samma plats kl. 20.30. Klädseln skall vara enligt väder och vind, skorna skall man kunna springa i, och oberoende av väder är vi mestadels ute. På programmet står traditionsenligt av tränarna ledda lekar samt pizza, saft och glass. Anmälan om deltagande sker denna gång genom att fylla i formuläret pånedan. Det finns begränsat antal platser och platserna fylls i den ordning man anmäler sig. Anmälan är bindande! Vi serverar beställd pizza, saft och glass. Vänligen meddela om eventuella allergier i samband med anmälan, men tyvärr kan vi inte garantera att vi kan ta alla specialdieter och allergier i beaktande.

ANMÄLNINGSDEADLINE 12.5.2019

Den egentliga terminen slutar i och med våravslutningen den 15.5. Tävlingsgymnasterna får information om eventuell förlängd termin och sommarträning av den egna tränaren.

Höstterminen börjar tidigast måndagen den 19 augusti. Tävlingsgrupperna kan dock inleda terminen tidigare.

Observera att vi till varje höst gör omstruktureringar av grupperna för att grupperna skall vara så jämna som möjligt med tanke på ålder och nivå. Det innebär att träningsdagar och –tider kan ändra. På grund av GDPR- förordningen, som trädde i kraft för ett år sedan, kan vi inte längre lägga ut grupperna på hemsidan. Vi e-postar alltså istället uppgifterna om höstens grupper till gymnastens målsman före midsommaren. Vi räknar med att gymnasten fortsätter i klubben och placerar honom/henne i lämplig grupp, om vi inte fått meddelande om att han/hon slutar. Meddela alltså vänligen på juniorer@hgk.fi om gymnasten inte fortsätter hösten 2019.

Info om anmälan av nya gymnaster hösten 2019 läggs ut på www.hgk.fi i början av maj, och länken till anmälningen läggs ut under vecka 21. Före det kan man inte anmäla gymnaster till höstens grupper och gamla kölistor är inte heller längre i kraft!

Trevlig fortsättning på våren & med hopp om att vi ses igen på hösten! Vid frågor, kontakta den egna tränaren eller verksamhetsledare Micaela Holmberg, juniorer@hgk.fi / 050 362 4163.

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.