Turnarens julprogram

Nedan info om slutet av höstterminen och terminsinledningen i januari.

Daggdroppens Lucia är fredagen den 13 december kl. 7.00. Alla gymnaster bör i sedvanlig ordning vara omklädda kl. 7.00 så att festligheterna kan börja i tid. Daggdroppens Lucia följs av ett normalt gymnastikpass och morgonkaffe/-te med semla, samt bulle&pepparkakor. Efter Daggdroppens Lucia har de övriga fredagspassen sina normala pass.

Julgrisen firas fredagen den 13 december på Metropol, Sanduddsgatan 14. Observera att platsen är en annan än tidigare! Programmet börjar kl.18.30, baren öppnas kl. 18. Julgrisens pris inklusive trerättersmiddag och garderobsavgift är 49 € per person och betalas på platsen. Klubben bjuder på ett glas mousserande vin.

Anmälan till Julgrisen är obligatorisk och den är bindande (senast 3.12). Anmälningslista finns på Gloriahallens anslagstavla. Man kan även anmäla sig per e-post till verksamhetsledaren på kansliet(a)hgk.fi eller per telefon 050 502 6412. Märk meddelandet ”Julgrisen”. Specialdieter / allergier uppges i samband med anmälan.

Höstterminen avslutas för alla pass vecka 50, d.v.s. terminens sista gymnastikpass är fredagen den 13 december kl. 9.00. De som dock vill ha en kortare julpaus är välkomna på Julgymnastik tisdagen den 17 december kl. 7.00 med överledare Thomas Hellstén som ledare eller 19.30 med Jan-Magnus ”Jancca” Westerlund som ledare. Alla turnare, oberoende av vilket pass man normalt deltar i, är välkomna!

Julvandringen startar vid Movitz-stugan onsdagen den 18 december kl. 10.00. Vandringen inklusive paus då medhavd matsäck avnjutes tar ca 4 timmar. Väderreservation. För mera info, kontakta vänligen Björn Åström, 050 572 8121.

-Vårterminen inleds torsdagen den 2 januari kl. 7.00.
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.