Coronavirus och epidemiområden

Vi hänvisar till vårt tidigare meddelande från 3.3 om smittspridning. Gymnastikverksamheten pågår i normal ordning och omfattning.

På basen av senaste tids utveckling framhåller vi dock följande: De allra flesta fall av coronavirus, som hittills registrerats i Finland, har drabbat personer som besökt något epidemiområde, främst norra Italien, eller sådana som varit i kontakt med personer som varit där. Därför har man på många arbetsplatser infört förbud för personer som varit i norra Italien att komma till sina arbetsplatser. 

Vi uppmanar klubbens juniorer och tränare att följa samma princip, d.v.s. om man besökt epidemiområden håller man sig borta från gymnastiken i 14 dagar efter hemkomst. Idag (10.3) är epidemiområdena enligt Institutet för hälsa och välfärd/THL Fastlandskina, Iran, Sydkorea, hela Italien, skidorter i Tyrolen i Österrike och tyska delstaten Nordrhein-Westfalen. 

I övrigt hänvisar vi till det meddelande som redan tidigare skickats till juniorernas föräldrar, d.v.s.
– klubbens verksamhet fortsätter i detta skede som normalt. Vi följer med situationen och meddelar om det blir förändringar i verksamheten.
– både gymnaster och tränare stannar hemma även vid lindriga sjukdomssymptom, speciellt fäster vi vikt vid förkylningssymptom och magsjukor.  
– tvätta händerna före och efter träningarna med tvål och vatten för att undvika smittspridning.
– använd endast egen vattenflaska

Vid behov ger klubben mera information. Vid frågor kontakta vänligen verksamhetsledare Micaela Holmberg på 050 362 4163 eller micaela.holmberg(a)hgk.fi
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.