Verksamheten inhiberad fram till midsommar

HGK:s styrelse har den 26 mars utvärderat avbrottet i verksamheten orsakat av coronaviruset. All ordinarie verksamhet fram till midsommar inställs. Detta gäller såväl den ordinarie gymnastiken, sommargymnastiken som planerad annan verksamhet och sociala aktiviteter.

Klubben erbjuder gymnastik på distans sedan torsdagen den 26 mars. Info om den streamade gymnastiken meddelas medlemmarna per e-post. Om du inte får e-post av verksamhetsledaren, vänligen kolla skräpposten eller meddela din e-postadress till kansliet(a)hgk.fi.
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.