Uppdatering- Sommarlägren i juni 2020 har inhiberats

Under måndag 4.5 får vi höra mera om restriktionerna och rekommendationerna som också inverkar på vår verksamhet. Vi väntar på regeringens beslut och därefter kommer klubbens styrelse att behandla frågan om vår verksamhet i maj och juni.

För stunden är lägren nästan fulla, alla som hittills anmält sig har fått plats men det är mycket osäkert om lägren blir av och om vi kan hålla lägren med lika många barn som vi ursprungligen planerat. Vi kommer med mera information om dem då situationen tillåter det och mejlar alla som anmmält sig till lägren med besked
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.