HGK:s verksamhet tar paus 29.11-20.12 2020 p.g.a coronasituationen i Helsingfors

P.g.a. den aktuella coronasituationen i Helsingfors och i enlighet med huvudstadsregionens coronakoordineringsgrupps rekommendation beslöt klubbens styrelse den 27 november att HGK:s all gymnastikverksamhet för alla gymnaster (förutom klubbens landslagsgymnaster i TeamGym) tar paus. Klubben avbryter gymnastikverksamheten genast då det i praktiken är möjligt, pausen inleds alltså söndagen den 29 november och pågår enligt nuvarande rekommendationer till söndagen den 20.12 i stadens hallar och i Gloriahallen.

Gloriahallen är HGK:s egen sal men klubben följer stadens linje och svarar på stadens vädjan till och rekommendation för privata aktörer i Helsingfors att stänga även privata idrottshallar. Coronasituationen är allvarlig i Helsingfors, allas hjälp och ansvar behövs för att smittspridningen ska avta.

Vår förhoppning är att vi kan inleda terminen igen måndagen den 11 januari, tävlingsgrupperna kan inleda tidigare om situationen det tillåter. Vi kommer att informera om läget främst här på vår hemsida, men även på facebook (Helsingfors Gymnastikklubb r.f. – HGK) och instagram (@helsingforsgymnastikklubb). Vänligen följ med någon av kanalerna om julpausens coronaläge och terminsinledningen.

Vi beklagar att detta är situationen just nu. Vi är dock tacksamma för hur väl verksamheten fungerat under hösten, och att det har gått bättre än vi vågade hoppas då vi inledde terminen. Vi vill tacka gymnaster, föräldrar och tränare för att alla bidragit till att vi kunnat ha en trygg verksamhet under hösten och att alla varit förstående gentemot de åtgärder vi infört. Tyvärr tvingas vi avsluta terminen litet tidigare än planerat och inleda jullovet redan vid lilla jul. Vi är dock förhoppningsfulla att vi med gemensamma krafter ska kunna minska på smittspridningen, kunna fira en fin jul och sedan inleda en ny termin med nya krafter!

Om gymnasten vill fortsätta i verksamheten under vårterminen behöver man inte meddela oss något, om gymnasten vill sluta ber vi att ni meddelar om det på kansliet(a)hgk.fi före årsskiftet.

Tack för denna exceptionella hösttermin, god väntan på julen, håll er friska och ta hand om varandra!

Med vänlig hälsning

Micaela Holmberg
Verksamhetsledare                              
kansliet(a)hgk.fi                                   
050 362 4163

Cecilia Andler
Chefstränare
juniorer(a)hgk.fi
050 502 6412
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.