Vårterminens inledning skjuts upp

Huvudstadsregionens coronakoordineringsgrupp informerade tisdagen den 5 januari att de restriktioner och rekommendationer som infördes för perioden 30.11-20.12 2020, och som förlängdes till 10.1 2021, ytterligare förlängs till 31.1. Detta betyder att HGK:s terminsstart för klubbens juniorer som skulle ske 11.1 tyvärr måste skjutas upp med minst en vecka.

Coronakoordineringsgruppen kommer att sammanträda 14.1 för att på nytt ta ställning till 1) om abiturienterna kunde återgå till närundervisning inför studentskrivningarna och 2) om hobbyverksamhet inomhus för barn och unga kunde återupptas redan i januari trots att övriga restriktioner och rekommendationer fortsätter till åtminstone slutet av januari.

Vi hoppas att vårterminen kunde inledas måndagen den 18 januari. Det är dock i detta skede för tidigt att spekulera huruvida det är möjligt eller inte. Vi informerar er om terminsstarten så snart coronakoordineringsgruppen sammanträtt och beslutet offentliggjorts, vilket torde bli den 14.1 eller 15.1.
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.