Gymnastikverksamheten i mars

Alla grupper har fått information per e-post om klubbens verksamhet i mars. Om du inte fått info, vänligen kontakta juniorer(a)hgk.fi.

För tillfället tränar alltså grupper för barn i lågstadieåldern samt klubbens landslagsgymnaster i TeamGym. Barn under skolåldern och gymnaster födda 2007 och tidigare erbjuds träningar på distans.

Vi följer med smittläget och myndigheternas restriktioner och rekommendationer. Även om AVI:s beslut ger möjlighet att ordna verksamhet för 2007 födda och äldre, förutsatt att man är max. 10 personer i ett utrymme, så har Helsingfors vädjat till idrottsföreningarna i staden att följa den linje staden tagit, d.v.s. stängt alla sina egna utrymmen för dem som är äldre än i lågstadieåldern.

Fortfarande är 1) endast frisk på träning, 2) god hand-&hosthygien samt 3) avstånd det viktigaste för dem som deltar i vår verksamhet. De vuxna, förutom tränarna, håller sig utanför byggnaden och gymnasterna tar sig till salen på egen hand, de yngsta möts av tränaren vid ytterdörren.

För klubbens del baserar vi våra beslut på myndigheternas regler och restriktioner. Eftersom vår verksamhet är i Helsingfors följer vi dessutom stadens rekommendationer, som i vissa fall är striktare än t.ex. AVI:s, som gäller för flera kommuner.

Gällande inresa från utlandet har reglerna om karantän till en del ändrats. Om gymnasterna kommer från utlandet ber vi er bekanta er med myndigheternas officiella regler som är gällande vid den tidpunkten.
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.