Info i maj om vårterminen, Kristi himmelsfärdsdagen och hösten

Vårterminen börjar lida mot sitt slut. Året har varit exceptionellt på många sätt och trots att det varit restriktioner och pauser och uteträningar och träningar på distans är vi glada över att vi under hösten kunde ha en ganska normal verksamhet för alla grupper och våra tävlingsgymnaster fick möjlighet att avsluta tävlingssäsongen innan pausen i november var ett faktum. Vårterminen inleddes i februari och blev mera splittrad än hösten och restriktionerna gjorde tyvärr att våra gymnaster i högstadieåldern och äldre inte längre kunde träna inomhus i mars och april. Den 3 maj kunde även de äntligen återvända till gymnastiksalen och nu har vi verksamhet egentligen för alla grupper förutom för Mininybbarna som är en vuxen-barngrupp. Detta gör att antalet grupper som är samtidigt i salen nu i maj är högst 5, oftast 2-4.  

Eftersom vårterminen kom igång 3 veckor senare än planerat för alla och  en del haft paus p.g.a. restriktioner under våren förlänger vi vårterminen för alla grupper i Gloriahallen till den 30 maj. Vi har även normal verksamhet på Kristi himmelsfärdsdagen den 13 maj i Gloriahallen. I Jekkusalen i Kvarnbäcken är det paus 13.5 och terminen avslutas 20.5. 

Om ert barn vill sluta med gymnastiken ber vi att ni meddelar oss om det inom maj månad (kansliet(a)hgk.fi). De barn som varit med i vår verksamhet under våren erbjuds en plats i höstens grupper. Vi informerar om grupp, tränare och träningstid senast i mitten av juli, terminen startar kring den 20 augusti.

Information om nybörjargrupperna läggs ut på hemsidan i slutet av maj och anmälningen öppnar i början av juni. 

Vi önskar alla en skön vår! 
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.