FSGM i Vasa 20-21.11.2021 – Bindande anmälan & preliminär info med tidtabell

Höstens FSGM går av stapeln i Vasa (Variska Skolan & Silveria) den 20–21 november.

Enligt den preliminära tävlingstidtabellen tävlar klasserna enligt följande;

Lördag 20.11 kl. 10.00-20.00 flickor i klass B, E &F samt pojkar i alla klasser- Förmodligen kommer flickor klass B att vara den klass som tävlar först på lördag morgon & förmiddag
Söndag 21.11 kl. 09.00-13.00 klass C & D

Arrangörerna kommer att gå ut med den slutgiltiga tidtabellen först efter att alla anmälningar kommit in. Denna tidtabell och information om kost & logi är därför preliminär. Vi skickar den slutgiltiga tävlings- & reseinfon till de anmälda så fort vi fått den. För tillfället ser det ut som publik kommer att tillåtas på tävlingsplatsen, dock med de för stunden aktuella restriktionerna som finns i regionen.

Anmälningsdeadline till höstens FSGM är söndag 31.10! Observera att anmälan är bindande.

Anmälan görs via formuläret längre ner på sidan. I anmälan ska man fylla i gymnastens namn, födelsedatum, tävlingsklass samt om man vill ha HGK:s kost & logipaket eller inte. Tränarna ser efter och ansvarar för de gymnaster som väljer HGK:s kost & logipaket. Om man väljer att inte ta HGKs paket så står man själv för bokning av resor, övernattning och mat. Tränarna ansvarar för alla gymnaster under själva tävlingen. HGK står för tävlingskostnaden á 20€ för alla HGKs gymnaster.

Info till dem som meddelat att de väljer HGK-paketet;

Om den preliminära tidtabellen stämmer kommer Klass B att åka upp på fredag eftermiddag med buss eller tåg. Övernattning sker på Hotell Vallonia i 4-personers rum. Hemresan sker på lördagen efter att alla i klass B har tävlat klart. Uppskattningsvis är gymnasterna tillbaka i Helsingfors igen på lördag kväll ca 19-tiden. I paketet ingår resor Helsingfors-Vasa-Helsingfors samt till tävlingsplatsen, övernattning i 4-personers rum fredag-lördag samt några måltider (kvällsmål på hotellet på fredag, frukost på lördag samt lunch på tävlingsplatsen på lördag)
Priset är ca 110–130€

De övriga klasserna, alltså pojkar i P1-P3, samt flickor i C-F åker upp med buss på lördag morgon, uppskattningsvis start ca 7-tiden. Övernattning sker på Hotell Vallonia i 4 personers rum. Hemresan är ca 13 tiden på söndagen efter att alla klasser tävlat klart och vi är tillbaka i Helsingfors ca 19-tiden. I paketet ingår resor Helsingfors-Vasa-Helsingfors samt till tävlingsplatsen, övernattning i 4-personers rum lördag-söndag samt några måltider (lunch på lördag & söndag, kvällsmål på hotellet på lördag samt frukost på söndag)
Priset är ca 110–130 €

Observera att anmälningen är bindande, resan debiteras även vid annullering. I vissa fall kan man annullera anmälningen kostnadsfritt, ibland krävs läkarintyg och i vissa fall går det inte att annullera utan vissa kostnader kvarstår trots annullering.

Ifall det finns föräldrar som är intresserade av att följa med på resan, kontakta Cecilia Andler (cecilia.andler(a)hgk.fi).

Föräldrar som väljer HGK-paketet betalar samma pris som gymnasterna. Föräldrarna övernattar då i 4-personers rum tillsammans med det egna barnet samt några andra barn. Dessa föräldrar önskas även hjälpa tränarna med att se efter gymnasterna vid övernattningen. Ifall man önskar övernatta i ett 2-personers rum tillsammans bara med det egna barnet blir logikostnaden för dubbelrum 110 euro.

Tack vare klubbens samarbete sedan år 2020 med Adelsförbundets Understödsförening kan en gymnast vars familj är i verkligt behov av ekonomiskt stöd ansöka om nedsatt avgift för eller kostnadsfritt deltagande i tävlingsresan till Vasa. Vänligen ansök genom en kort ansökan om understöd senast den 31.10 genom att e-posta klubbens verksamhetsledare på kansliet(a)hgk.fi. Tidigare understöd är inte ett hinder för att erhålla understöd för denna tävlingsresa.

Ifall ni har frågor, vänd er till den egna tränaren eller juniorer(a)hgk.
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.