Läs decemberinfo och info om juniorernas julavslutningar på Suomisport

Vi har skickat ut juniorinfot för Decembermånad och information om juniorernas julavslutningar i Suomisport.

  • Den ordinarie höstterminen avslutas söndagen den 11 december, alla grupper har alltså normala träningar fram till det
  • Veckan efter har alla grupper avslutningar, grupperna får separat info om dem i Suomisport eftersom olika grupper har avslutningar olika dagar mellan 12.12 och 18.12.
  • Om ni har flera barn i vår verksamhet, observera ytterligare att olika typers grupper (nybörjare/hobby/tävling/TG/Sportkvarnen) har olika info och olika avslutningar. P.g.a. utrymmesbrist ska man anmäla sig till avslutningarna på förhand, begränsat antal platser per avslutning men alla ryms med på någon avslutning.
  • Tävlingsgrupperna tränar också efter avslutningarna.
  • I samband med avslutningarna kommer vi att ställa fram ett räcke med begagnade gymnastikdräkter. Efter årsskiftet tar vi sedan i bruk en köp&sälj facebookgrupp för begagnade HGK-kläder och annat gymnastikrelaterat.
  • Vårterminen inleds måndagen den 9 januari. Även tävlingsgrupperna har julledigt men kortare ledighet än hobbygrupperna.
  • De som deltar i vår verksamhet under höstterminen 2022 har automatiskt en plats i sin grupp våren 2023. Om man inte vill fortsätta ska man meddela om det per e-post på kansliet@hgk.fi senast 8.1. Träningstiderna är i regel de samma som under hösten. Det är dock ett par grupper som kommer att ha nytt klockslag, men dagen förblir den samma, och dessa grupper får separat meddelande om träningstiderna.Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.