Anmälning av nya gymnaster hösten 2024

Vi kommer på hemsidan under www.hgk.fi/juniorer/nya-gymnaster/ att informera om tidtabellen för anmälningar till höstens grupper då vi har vetskap om när det sker. Vi uppdaterar informationen efter hand. Mera info kommer i mitten av maj, anmälningslänkarna kommer allra tidigast vecka 22.
Renoveringen av våra egna utrymmen på Lilla Robertsgatan ska vara klar till hösten, vi återvänder alltså hem inför terminsstarten i augusti. Vi kommer då igen att ha största delen av vår verksamhet i vår egen sal Gloriahallen. 
På samma sätt som tidigare kommer vi 2024/2025 att ha nybörjar- och hobbygrupper en dag i veckan även i Kvarnbäcken.
Tävlingsgrupperna tränar även i andra salar, d.v.s. i Tölö sporthall, Urheahallen, Sportkvarnen. TeamGym-lagen tränar i huvudsak i Kvarnbäcken (Purohallen och Sportkvarnen), nybildade lag kan träna även i Gloriahallen. 
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.