Vecka 23


Lägret är riktat till klubbens alla hobbygymnaster, både flickor och pojkar födda 2009–2015. Även barn som inte varit med i klubbens verksamhet tidigare är välkomna. Lägret hålls i Gloriahallen den 6–10 juni 2022. Lägret är från måndag till fredag kl. 10-15. Det finns möjlighet att komma redan kl. 9 till HGK:s 6:e våning (Gropen) och läsa en bok eller pyssla. Vi har tränare på plats som övervakar.

Tack vare understöd av Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne är hobbylägrets pris 50€
Deltagande kan annulleras kostnadsfritt senast 15.5.2022. Efter det betalar man fullt pris om man inte har läkarintyg. Klubben har ett ekonomiskt stödsytem för familjer med ett verkligt behov av stöd. Mera info hittar ni här

Dagarna kommer att se ut på det sättet att vi först har ett gymnastikpass, sedan håller vi en paus då vi äter medhavd matsäck och tar det lugnt. Efter pausen har vi ett gymnastik-/idrottspass till. I lägerpriset ingår träningen, men inte lunchen, så alla bör ta med sig egen lunch.
Det finns kylskåp och mikrovågsugn.
Alla deltagare är olycksfallsförsäkrade. Med på lägren ryms ca 35 barn. Dock bör vi se till att det blir lämpliga grupper enligt nivå & ålder eftersom målgruppens erfarenhet av gymnastik är varierande. Då lägerplatserna blivit fyllda kan man anmäla sig via samma formulär till en kölista. Från kölistan plockar vi sedan gymnaster på basen av hur det finns plats i de olika grupperna. Vår målsättning är att alla skall ha ett trevligt och givande läger och att träningen är anpassad efter nivå och ålder.

Vi påpekar ännu att gymnastikpassen leds av klubbens tränare, d.v.s. lägret går inte ut på att barnen har fritid i salen!

Anmälningar mottages senast den 29.5 (dock begränsat antal med platser!) via formuläret nedan
Bekräftelse på att anmälan mottagits skickas automatiskt som svar och meddelande om att ert barn fått en plats skickas manuellt som svar inom ca 2 veckor efter att anmälningen mottagits.

Vid frågor vänligen kontakta chefstränare Cecilia Andler (cecilia.andler@hgk.fi)