Vecka 24

Vecka 24


Lägret är riktat till TG Ypsilon, TG Alfa, TG Delta, Hobbytävling1, Hobbytävling 2 & Koppargruppen. Lägret hålls i Gloriahallen den 13–17 juni 2022. Lägret är från måndag till fredag kl. 10-15. Det finns möjlighet att komma redan kl. 9 till HGK:s 6:e våning (Gropen) och läsa en bok eller pyssla. Vi har tränare på plats som övervakar.

Priset för lägret är 95€

Om vi får understöd för lägret kommer vi att sänka avgiften.
Deltagande kan annulleras kostnadsfritt senast 22.5.2022. Efter det betalar man fullt pris om man inte har läkarintyg. Klubben har ett ekonomiskt stödsytem för familjer med ett verkligt behov av stöd. Mera info hittar ni här

Dagarna kommer att se ut på det sättet att vi först har ett gymnastikpass, sedan håller vi en paus då vi äter medhavd matsäck och tar det lugnt. Efter pausen har vi ett gymnastik-/idrottspass till. I lägerpriset ingår träningen, men inte lunchen, så alla bör ta med sig egen lunch.
Det finns kylskåp och mikrovågsugn.
Med på lägren ryms ca 35 barn. Dock bör vi se till att det blir lämpliga grupper enligt nivå & ålder eftersom målgruppens erfarenhet av gymnastik är varierande. Då lägerplatserna blivit fyllda kan man anmäla sig via samma formulär till en kölista. Från kölistan plockar vi sedan gymnaster på basen av hur det finns plats i de olika grupperna. Vår målsättning är att alla skall ha ett trevligt och givande läger och att träningen är anpassad efter nivå och ålder.

Vi påpekar ännu att gymnastikpassen leds av klubbens tränare, d.v.s. lägret går inte ut på att barnen har fritid i salen!

Anmälningar mottages senast den 29.5 (dock begränsat antal med platser!) via formuläret nedan
Bekräftelse på att anmälan mottagits skickas automatiskt som svar och meddelande om att ert barn fått en plats skickas manuellt som svar inom ca 2 veckor efter att anmälningen mottagits.

Vid frågor vänligen kontakta chefstränare Cecilia Andler (cecilia.andler@hgk.fi)
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.