Må bra-dagen 7.5 kl. 9.15

Fjolårets lyckade Må-bra-dag får en uppföljning i år. Konceptet är liknande som ifjol, med ett konditionstest och en föreläsning och platsen är Gloriahallen och Gropen. Tidpunkten är måndagen den 7 maj kl. 9.15.

Fysioterapistuderande från Arcada, under ledning av klubbens överledare Thomas Hellstén, kommer med nationella standardiserade fälttest att testa muskelstyrka och balansförmåga hos deltagarna. Studerandena går personligen igenom resultaten med deltagarna, det är alltså en studerande per deltagare. Den praktiska delen i salen tar ca 1 timme i anspråk och deltagarna skall vara klädda i gymnastikkläder.

Efter testet kan man gå i duschen varefter föreläsning och sedvanlig frukost på Gropen står på programmet kl. 10.30. Malin Grönros från Folkhälsan föreläser om motion och motionsrekommendationer i ca 1 timme.

Tillfället är kostnadsfritt för medlemmarna, förutom att normal betalning för frukosten gäller. Deltagarantalet är begränsat till 40, bindande anmälningar på anslagstavlan eller per e-post på kansliet(a)hgk.fi, rubricera vänligen mailet ”Må bra-dagen”.
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.