Information om höstens grupper och träningstider

I motsats till den info vi gav ut i slutet av terminen kommer vi att maila gymnasternas föräldrar i början av juli med information om höstens grupper, träningstider och tränare. Vi ber om ursäkt om detta förorsakar problem för någon. Orsaken är dock den att i det pussel vi har att lägga med ca 30 tränare och 400 gymnaster så fattas det en del bitar, d.v.s. en del av våra tränare vet inte ännu var de kommer att studera nästa höst, och då saker och ting hänger ihop så vill vi inte nu gå ut med info om grupper och speciellt träningstider som sedan måste ändras. En del grupper har fått och kommer att få infon före midsommar, resten måste tyvärr vänta till efter 28.6 då studieinrättningarna gett besked om resultatet åt de sökande. 

Höstterminen inleds fr.o.m. måndagen den 19 augusti, nybörjargrupperna inleder fr.o.m. 26.8. 

Vid frågor om hobbygrupper, vänligen kontakta verksamhetsledare Micaela Holmberg i första hand per e-post på kansliet(a)hgk.fi eller per telefon på 050 362 4163. Tävlingsgrupperna kontaktar chefstränare Cecilia Andler på cecilia.andler(a)hgk.fi.
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.