SOMMARDAGLÄGER I GYMNASTIK
vecka 23 och 25

HGK ordnar två sommarläger i gymnastik i juni. Lägren är uppdelade på basen av nivå, ålder och gren och kan se olika ut för de olika grupperna.


Klicka på det läger du vill anmäla ditt barn till så öppnas anmälningssidan i Suomisport.
Observera att vi endast tar emot anmälningar via Suomisport!

Sommardagläger i Gloriahallen den 5–9 juni 2023 (klicka på den mörkblåa texten för att komma till anmälningssidan. Anmälningen öppnas i ett nytt fönster i Suomisport)

Lägret är riktat till klubbens alla hobbygymnaster, både flickor och pojkar födda 2010–2016. Även barn som inte varit med i klubbens verksamhet tidigare är välkomna. Lägret är från måndag till fredag kl. 10-15. Det finns möjlighet att komma redan kl. 9 och läsa en bok, spela sällskapsspel eller rita i klubbrummet i 6:e våningen. Vi har tränare på plats även kl. 9-10. Barnen ska med sig egen lunch, det finns kylskåp och mikrovågsugnar på klubbrummet.

Tack vare understöd från Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne är lägeravgiften nedsatt till 70€. Avgiften sätts in i Suomisport. Lägeravgiften ska vara betald i Suomisport senast 7.5, efter det är anmälan även bindande och man kan endast annullera och få återbetalning mot läkarintyg. För familjer som är i verkligt behov av ekonomiskt stöd finns friplatser. Om man är i verkligt behov av friplats/ekonomiskt understöd kan man e-posta klubbens verksamhetsledare på kansliet@hgk.fi.

Tävlingsgymnasternas sommarläger 18-22.6 i Tölö Sporthall (klicka på den mörkblåa texten för att komma till anmälningssidan. Anmälningen öppnas i ett nytt fönster i Suomisport)

Lägret är riktat till klubbens alla tävlings- och hobbytävlingsgymnaster, både inom redskapsgymnastik och TeamGym. Lägret är från söndag eftermiddag till torsdag förmiddag, träningspassen är i Tölö Sporthall.

Lägrets pris kommer vara högst 95€ och faktureras via Suomsisport då vi fått besked om understöd och vet det exakta priset. Lägeravgiften ska vara betald i Suomisport senast 10.6. Anmälan är bindande fr.o.m. 18.5 och man kan endast annullera deltagandet mot läkarintyg efter det. Anmälningar som är i kraft 18.5 innebär alltså att man är skyldig att erlägga avgiften. De som är i verkligt behov av ekonomiskt understöd för att gymnasten ska kunna delta i lägret kan ansöka om friplats eller nedsatt avgift senast 18.5 per e-post på kansliet@hgk.fi via klubbens ekonomiska stödsystem. Då lägerplatserna blivit fyllda kan man anmäla sig per epost till cecilia.ander@hgk.fi till en kölista. Från kölistan plockar vi sedan gymnaster på basen av hur det finns plats i de olika grupperna.

Preliminär lägertidtabell

Söndag 18.6 kl. 13.00-17.00 för alla grupper

Måndag 19.6 kl. 11.30-19.30 (uppdelat i lite olika tider för de olika grupperna, träning i salen 4-6h)

Tisdag 20.6 kl. 11.30-15.00 för alla grupper

Onsdag 21.6 kl. 11.30-15.00 för alla grupper + 17-20 för de äldre tävlarna

Torsdag 22.6 kl. 10.00-13.00 för alla grupper