Sommardroppen i augusti och terminsstart 2.9

Sommaren visar sig från sin bästa sida just nu (23.7) och förhoppningsvis har alla möjlighet att röra på sig i staden, på landet eller i skärgården. Gloriahallen hälsar alla välkomna tillbaka onsdagen den 14 augusti kl. 7.00 då augustis första Sommardroppen drar igång! Sommardroppen är öppen för klubbens alla medlemmar, oberoende av vilket pass man normalt deltar i. Sommardroppen även onsdag 21.8 och 28.8. 

Den ordinarie terminen inleds sedan måndagen den 2 september med Cirkelträning kl. 7 och 8. Därefter alla veckans pass på samma sätt som under våren, förutom att torsdagens Pilates och Cirkelträning bytt plats; Cirkelträning kl. 8 och Pilates kl. 9.

Alla turnare önskas en fortsatt skön sommar!
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.