Intern tävling i HGK 8.5.2021

Efter en lång paus från tävlingar så vill vi bjuda in alla HGK:s tävlingsgymnaster födda 2008 och senare på en intern tävling i Gloriahallen för att få lite tävlingsfiilis och få visa upp sina fina serier åt domare. Den egna tränaren informerar de gymnaster som detta gäller. Den interna tävlingen äger rum lördagen den 8 maj 2021. med start kl. 9 på morgonen. Närmare tidtabell kommer då vi fått in alla anmälningar men vi beräknas vara klara senast kl. 13. Ifall deltagarantalet är stort, kommer vi att trappa upp tävlingen lite och inleda tävlingen för de olika klasserna lite olika tider.

Under tävlingen hålls grupperna åtskilt från varandra som under träning. Tyvärr tillåts ingen publik men vi reder ut möjligheten att streama tävlingen via Zoom så publik kan följa med tävlingen hemifrån.

Anmälan till den interna tävlingen görs via formuläret längst ner på sidan senast 25.4.2021

På tävlingen skall alla flickor ha på sig en gymnastikdräkt (tävlingsdräkten, föreningsdräkten eller en egen) och alla pojkar dräkt/T-skjorta och shorts. Klubbens overall kan användas under uppvärmningen och vid inmarsch, men det går även bra att ha på sig de kläder man ska tävla i. Alla med långt hår bör snyggt ha ”håret fast” och så att frisyren håller hela tävlingen, men inte heller stör tävlingsprestationen.
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.