Sportlov & Sportlovslägerdagar 21.2 och 24.2 i HGK

Under Helsingfors svenskspråkiga skolors sportlov (vecka 8, 21-27.2) har hobbygrupperna ingen gymnastik. Vi har alltså normal verksamhet ännu på söndagen den 20 februari, men sedan är det sportlov, vilket innebär att hela veckan och även söndagen den 27 februari är ledig. Tävlingsgrupperna tränar enligt den egna tränarens anvisningar.

Vi ordnar dock två lägerdagar under sportlovsveckan för barn födda 2014-2009 på måndag 21.2 & torsdag 24.2 kl. 10-15 i Gloriahallen. Lägret är riktat till barn i lågstadieåldern i nybörjar-, hobby-& tävlingsgrupper och fokus kommer att ligga på rörelseglädje tillsammans. Man anmäler sig till lägret, antingen till den ena dagen eller till båda dagarna, via formuläret nedan. Priset för deltagande är 20€/dag.

I anmälan finns det möjlighet att skriva in vilken/vilka kompisar man önskar vara i samma grupp med eftersom grupperna i mån av möjlighet görs enligt gymnasternas önskemål, men även enligt ålder. Gymnasterna tas emot i anmälningsordning, sista anmälningsdag för måndagens lägerdag är torsdag 17.2 och för torsdagens lägerdag söndag 20.2.

Vi har ett träningspass på förmiddagen, ca kl. 10-11.45, sedan går vi upp till klubbrummet ”Gropen” och äter egen medhavd lunch, och på eftermiddagen har vi ett träningspass till ca kl. 13-15 . På Gropen finns det kylskåp och mikrovågsugn.

Måndagens lägerdag är full! Finns ännu någon plats kvar till torsdag 🙂
Kontaktinfo

Verksamhetsledare Micaela Holmberg
Administration/Gloriahallen/medlemmar/juniorer
kansliet@hgk.fi / 050 362 4163

Chefstränare Cecilia Andler
Juniorernas verksamhet
juniorer@hgk.fi / 050 502 6412

Kontaktuppgifter

Helsingfors Gymnastikklubb r.f.

Lilla Robertsgatan 12-14 B
00120 Helsingfors, Finland

 

Kontakta Oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.